Újabb híroldalakkal bővült az Infinety portfóliója

2020. december 1.

Ez év utolsó negyedévétől Médiapartnereink között üdvözölhetjük a Budapestkornyeke.hu és Kekvillogo.hu portálokat, melyek tovább színesítik portfóliónk tematikus oldalainak sorát.

A Budapest Környéke című havilap már több mint 100 évvel ezelőtt egy jól ismert kiadvány volt a fővárosi agglomerációban, így online utódja a Budapestkornyeke.hu portfóliónk legnagyobb múltra visszatekintő tagja. Elsősorban a Budapest környéki települések lakóit látja el információval, de természetesen országos hírekkel is kiszolgálja a látogatókat. Főleg olyan témákat dolgoz fel, amelyek fontosak és érdekesek a fővárosi agglomerációban élők számára, ugyanakkor roppant hasznosak azoknak is, akik esetleg a kitelepülést tervezgetik. Jelenleg a fővárosra és annak szorosabb vonzáskörzetében elhelyezkedő 90 településre koncentrál, melyek összlakossága 1,2 millió embert tesz ki. 

A Kékvillogó egy elsősorban hazai és nemzetközi rendőrségi híreket szemléző portál, ahol emellett a különböző mentőszolgálatok akcióiról is olvashatunk téma és helyszín szerint kereshető, objektív beszámolókat. 

Stabil látogatottság, széles elérés

A weboldalak a közösségi médiában is aktívak, láthatóan széles ismertségnek örvendenek, összesen közel 300.000 fő követi rendszeresen a két site Facebook oldalain megjelenő híreket. A novemberi Gemius Audience hivatalos közönségmérési adatok alapján elmondhatjuk, hogy mindkét portál kiemelkedő látogatottsággal rendelkezik. A Budapestkornyeke.hu 1.100.000, míg a kekvillogo.hu oldal 920.000 egyedi látogatót ért el a múlt hónapban. Hírek, információk csomagunk két új tagjával kapcsolatban mindezeken felül még érdekes adalékként szolgálhat az a tény is, hogy az olvasók körében felülreprezentáltak a női internetezők (budapestkornyeke.hu: 59%; kekvillogo.hu: 64%).

Megjelenési lehetőségek

Az oldalakon AV, UV, VI és FIX alapon elérhető IAB standard desktop és mobil banneres megjelenéseken kívül tartalmi együttműködések is megvalósíthatóak.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kollégáinkat a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig digitális médiafelületeit szeretné csatlakoztatni az Infinety független értékesítési portfóliójába, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!