Bemutatjuk legújabb Rich Media fejlesztéseinket!

2020. november 4.

Az év végi sűrű időszakban az online hirdetések számának növekedésével együtt a reklámzaj is erősödik, ezért a megszokottól eltérő, egyedi megjelenések és formátumok sokat segítenek a kommunikációs célok teljesítésében. Jelenleg több mint 70 standard és Rich Media formátum érhető el a portfóliónkon, melyeket az ügyfeleink igényei hívtak életre.
Ebben a blogbejegyzésünkben az év második felében megvalósult Rich Media fejlesztéseinket mutatjuk be, ezzel is ötletet adva az év végi kommunikációhoz. 

2Face Mobile 

A 2Face formátum desktop verziója már régebb óta elérhető a portfóliónkon, mostantól pedig már mobil változatával is tervezhetnek ügyfeleink. A megjelenés két kreatív kiszolgálására alkalmas, ahol a két elem egymáson helyezkedik el, és egy csúszka segítségével lehet váltani a két kreatív között. Látványos megoldás termékvariánsok bemutatására vagy akár új megjelenés/design bevezetése esetén is! 

Mayon Desktop Video

A Mayon vulkánról elnevezett formátumunk egy multiscreen megjelenés alapvetően, melynek működési elve, hogy görgetés hatására a kreatív automatikusan átfordul egyik oldaláról a másikra, ezzel 2 kreatívot is képes bemutatni látványos, egyedi működés mellett. A formátum már mobilon és desktopon egyaránt elérhető videós változatban is, ahol a második fázisban helyezzük el a videót és az átfordulás után automatikusan indul el.

Rainbow

Év végére egy teljesen új fejlesztéssel is készültünk, ami a „csupán egy IAB standard méretű kreatívot igénylő Rich Media formátumaink” táborát erősíti. A kreatív először fekete-fehér formában jelenik meg, majd görgetés hatására éri el eredeti kinézetét és válik színessé. Tökéletes választás, ha nincs lehetőség többféle kreatív legyártására, de nem szeretnénk lemondani az egyedi és figyelemfelkeltő megjelenésről. 

Formátumainkat minden kampánytípus esetén teljesen felármentesen biztosítjuk partnereink számára, melyeket működés közben a Showroom-unkban lehet megtekinteni. Bármilyen felmerülő kérdés kapcsán pedig örömmel várjuk a megkereséseket a sales@infinety.hu email címre!