Feliratkozás hírlevélre

Video Network

A klasszikus display formátumok mellett általánossá vált a videó alapú hirdetések használata is. A statikus üzenetekhez képest a felhasználói interakció szempontjából hatékonyabb eszköznek bizonyul a mozgóképes kommunikáció, amelyhez a teljes portfóliónkon biztosítunk hirdetési felületeket.

Network alapú videós hirdetés

Minden weboldalunk minden zónájában képesek vagyunk mozgóképes hirdetést kiszolgálni.

Egyedi fejlesztésű formátumok

A klasszikus in-banner videó már a múlté. Ügyfeleink megkötés nélkül válogathatnak a testreszabható, saját fejlesztésű formátumaink közül, igényeiknek megfelelően.

Teljes mérhetőség

A videókreatívok teljesítménye mérhető, és a legfontosabb KPI-ok teljesülése a kampány során követhető.

A hostolás nem probléma!

A hirdetések kiszolgálása mellett hosting szolgáltatásunk is igénybe vehető, hogy a videó file mérete ne szabhasson gátat a sikeres kampányoknak.

Mozgóképpel egyszerűbb

A videós tartalmak jóval kevésbé zavarják a felhasználókat a klasszikus display bannerekhez képest, ezzel megkönnyítve az üzenet befogadását. Mi azon dolgozunk, hogy a videóban elmesélt történetét a megfelelő időben a megfelelő userhez juttassuk el, ehhez pedig segítségünkre van a havi 4,7 millió főt* elérő teljes digitális portfóliónk.
*Forrás: Gemius-DKT, 2023.01.

Aktivitásra ösztönözzük a célcsoportját

A felugró vagy kikerülhetetlen hirdetési megoldások negatív márka asszociációt eredményezhetnek, amely egyetlen hirdető célját sem szolgálja. Ezt szem előtt tartva olyan többfázisú formátumokat is fejlesztünk, amelyek interakcióra hívják a felhasználókat, így biztosítva azt, hogy csak a valóban érdeklődő, aktív felhasználóhoz juttassuk el a hirdetési üzenetet.

Konstrukciók a hirdetőre szabva

Ahogyan a formátumok, úgy az elérhető vásárlási metódusok esetében is széles választékot nyújtunk Ügyfeleinkek. Az idő és AdView alapú kampány mellett videó megnyitás és garantált nézettség alapú elszámolásban is partnerek vagyunk annak érdekében, hogy a kampánycéljaihoz igazíthassuk a teljesítménymutatókat.

Szakmai partnereink