Bemutatjuk új Médiapartnerünket: Balaton.hu

2020. június 10.

Júniusban új tematikus weboldal csatlakozott az Infinety prémium long-tail portfóliójához, ezentúl ugyanis Médiapartnereink között üdvözölhetjük a Balaton.hu-t. Az oldal címe már sejteti, hogy igazi utazás tematikus felületről van szó, ahol a tartalom fókuszában a legnépszerűbb balatoni programok, események állnak. A részletes programajánlók mellett „Gasztrovat” és szálláskereső is színesíti a weboldal kínálatát, kiváló tájékozódási lehetőséget biztosítva azon felhasználók számára, akik hazánk egyik legnépszerűbb turisztikai látványosságával kapcsolatos hírekre kíváncsiak. 

A számok tükrében

A legfrissebb közönségmérési adatok szerint a Balaton.hu májusban 63 405 egyedi látogatót ért el, a látogatótáborban pedig felülreprezentáltak a magas státuszú, jelentős vásárlóerővel rendelkező internetezők, ezt jelzi a weboldalnak a nevezett célcsoportra mutatott 135-ös affinitási indexe. Az oldal látogatottsága egyébként folyamatosan növekvő tendenciát követ. Március óta az látszik, hogy hónapról hónapra közel megkétszerezi az elérését, ez a növekedés pedig - a belföldi turizmus megerősödéséről szóló jóslatokból kiindulva - várhatóan továbbra is kitart.  

Megjelenési lehetőségek

Az oldalon az idő és AV alapon is elérhető IAB standard desktop és mobil banneres megjelenéseken kívül tartalmi együttműködések is megvalósíthatók. (Pl. rovatszponzorációk, ügyfélre szabott egyedi tartalmak gyártása mentén.)

Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kollégáinkat a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig digitális médiafelületeit szeretné csatlakoztatni az Infinety független értékesítési portfóliójába, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!