Új, 2020-as Rich Media fejlesztések az Infinety-nél!

2020. február 12.

A 2020-as évre is készültünk friss rich media megjelenésekkel: két új bannerfejlesztést szeretnénk most bemutatni Nektek, ezek közül az egyik egy már ismert formátumunk frissítése lesz, míg a másik egy teljesen új megoldás a többelemű kreatív kommunikációs sablonjaink közé. Mint mindig, most is figyelembe vettük a tervezésnél, hogy úgy alkossunk látványos, kreatív megjelenéseket, hogy a szükséges anyagok elkészítése a lehető legkönnyebb legyen Ügyfeleink számára. De térjünk is a lényegre, következzen hát a két újdonság bemutatása!

Zipper

Kezdjük az izgalmasabbal, hiszen a Zipper egy teljesen új fejlesztés. Két elemből álló beágyazott formátum, ahol az egymáson lévő két elem láthatóságát egy lehúzható cipzár segítségével lehet szabályozni. Az anyagok leadása is rendkívül könnyű hozzá, hiszen bannerméretenként csak 2db .jpg vagy .png fájlra van szükség, minden egyéb varázslatot már a Rich Media sablonunk ad hozzá! 

2Face Video

A 2Face megjelenésünket már nem kell annyira részletesen bemutatni, hiszen már bejáratott formátumról van szó, az újdonság az, hogy már videós anyaggal is elérhető! A 2Face Video egy két elemből álló beágyazott formátum, ahol az egymáson lévő két elem láthatóságát egy fel-le mozgatható elválasztó segítségével lehet szabályozni, és az egyik elem ellátható videó megjelenéssel.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fenti két megoldás, valamint kíváncsi a további rich media formátumainkra is, látogassa meg 70-nél is több bannertípust bemutató Showroomunkat. Technikai kérdések kapcsán pedig bátran írjon nekünk a sales@infinety.hu email címre!