Szezonalitás tematikák szerint – Családi programok, kirándulási ajánlatok

2024. március 21.

Egyre nehezebb elviselni a télikabátot és a szürkeséget, alig várjuk, hogy végre megérkezzen a tavasz. Szerencsére már nem kell sokáig várni, néha megmutatkozik egy-egy melegebb napsugár, és velük együtt a kedvünk is megérkezik egy kellemes kiránduláshoz.

Portfóliónkon előkelő helyen szerepelnek azok a portálok, melyek belföldi utazások, kirándulások, programok ajánlataival érik el a digitális környezetben az utazásra affinis főbevásárló usereket. Szezonális ajánlatunkban ezúttal két olyan portált mutatunk be, mely kiemelt figyelmet fordít a családokra és az utazást, programokat szervező felhasználókra.

Minimatine.hu

A Minimatiné oldal közkedvelt a családok körében, itt ugyanis nem csak programokat és kirándulási lehetőségeket bemutató cikkek között válogathatnak. Az oldalon hasznos tudnivalókat olvashat, és akár gyerekkel elkészíthető, könnyebb recepttel is találkozhat a felhasználó.

A portálon külön menüpontban találjuk a mindig aktuális hétvégi programokat és az ingyenes lehetőségeket is. Ezen kívül van „Kirándulás” és „Játszótér” rovat, valamint megtudhatjuk azt is, hogy hol érdemes születésnapot tartani a csemetének. A Gemius Audience szerint a Minimatiné a márciustól júliusig tartó időszakra átlagosan 96 000 oldalletöltés mellett, 30 000 egyedi látogatót tudhat magáénak. A tavaszi és nyári időszakon belül is kiemelkedik a május, amikor nagyjából 124 000 PI-vel és 45 000 UV-val kalkulálhatunk. A hirdetési formátumok széles palettájával találkozhatsz kínálatunkban, többek között a 970x250, 640x360, 300x600 és 300x250-es méret is használható. Az oldalon elérhető a PR cikk, valamint az egyik leglátványosabb megjelenési forma – a cikkek köré elhelyezett Szponzoráció –, ami megkerülhetetlen az olvasók számára, és brandingelt megjelenést biztosítva öleli körbe a tartalmat. Content boostolási tippjeinkről itt írtunk korábban.


Gotravel.hu

Az év elejével portfóliónk új oldallal bővült, csatlakozott hozzánk az utazás tematikában a belföldi programokat, eseményeket, kirándulási helyszíneket ajánló Gotravel.hu. Az oldalon az eseményeket többek között dátum, régió és típus szerint böngészhetjük, a programokra a jegyet akár azonnal meg is vásárolhatjuk. A családi programok az oldalon külön menüpontban érhetőek el, ahol tovább szűkíthetjük a tovább szűkíthetjük a találatok listáját. Szükség is lesz rá, enélkül nehéz lenne választani a rengeteg lehetőség közül. A Gotravel top hirdetési helyeket kínál, magas láthatóság mellett. A 970x250-es méret mellett elérhető a 728x90 és a 970x90-es, valamint a mobil 300x250-es méret is. A Google Analytics adatai alapján a vizsgált – márciustól júliusig tartó – időszakban a portálon átlagosan havi 110 000 UV-val és 233 000 PI-vel számolhatunk. A tavaszi hónapok között itt is a legsikeresebb a május, amikor az egyedi látogatók száma eléri a 176 000-et, a 390 000 PI mellett. A Gotravel.hu-n időalapon elérhető kampányokat kínálunk ügyfeleink számára.

Amennyiben bemutatott oldalaink bármelyike felkeltette digitális kommunikációs céllal rendelkező olvasóink érdeklődését, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, független médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!