Szezonalitás tematikák szerint – autós, közlekedési tartalmak

2023. június 30.

Tematikus sorozatunk most kicsit pihent a legutóbbi bejegyzés óta, amely tavaly szeptemberben jelent meg, most azonban újult erővel fordulunk rá a nyárra, ebben az időszakban két, célcsoport elérésében és látogatási adatokban is erős weboldallal. Közlekedési híreink következnek!

Iho.hu

Az Indóház Közlekedési Lap- és Könyvkiadó online közlekedési és logisztikai hírportálja az Infinety Group egyik első médiapartnerei közé tartozik. Minden megtalálható, ami közlekedéssel, szállítmányozással kapcsolatos hír (a legelső bejegyzés szerint 2010 óta), amely pár éve már megújult webdesign-nal informálja látogatóit.

Hirdetési lehetőségek tekintetében teljesítmény- és időalapú kampányokban egyaránt használható. Banneres megjelenéseket tekintve 970x250, 300x250, 300x600, 640x360 px méretekben érhetők el hirdetési zónák, míg az időalapú megoldásokat PR cikk lehetősége is gazdagítja.

Látogatottsági adatait tekintve a nyári és téli hónapok erősebbek, a bejegyzés időzítését tekintve a nyári számokra koncentrálnánk itt: a 2022-es Gemius Prism adatok alapján átlagosan havi 120 000 egyedi látogató van az oldalon, akik 430 000 PI-t generálnak.

Alapjarat.hu

Magyarország legfrissebb és legnagyobb autó tematikus oldala. Folyamatosan frissülő tartalom, hírek, F1, kvízek, kalkulátorok, tanácsadás és fogalomtár is segíti, szórakoztatja az ide érkező érdeklődő látogatókat.

Hirdetési felületei teljesítmény- és időalapon szintén megvásárolhatók. Az általános bannerméretek mellett (970x250, 640x360, 300x250) időalapon elérhető interscroller megjelenés is, valamint PR és szerkesztőségi cikkek, egyedi tartalmak létrehozására is van lehetőség az oldalon.

A 2022-es nyári adatok itt is erősek: havi szinten 900 000 látogatót regisztrált a Gemius az oldalon, amelyhez 2 400 000 oldalletöltést párosul, ezzel garantálva egy erős elérést az autós közönséghez hirdető partnereink számára.

Amennyiben bemutatott oldalaink bármelyike felkeltette digitális kommunikációs céllal rendelkező olvasóink érdeklődését, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, függetelen médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!