Szezonális tematikai ajánlónk- a tavasz hírnökei:

2023. február 28.

„Mi az?” – kérdezte Vén Rigó.
„Tavasz” – felelt a Nap.
„Megjött?” – kérdezte Vén Rigó.
„Meg ám!” – felelt a Nap.

A komor tél búcsúzása után amint megjelennek az első kellemes meleg napsugarak, előmerészkedünk otthonainkból és ösztönösen szabadtéri programok után nézünk Van aki kirándulást tervez, van aki fesztiválok után keresgél, és néhányan már előre tervezve a nyári utazásaikat álmodják meg és foglalják le. Portfóliónkon kiemelt figyelmet kapnak a belföldi és külföldi utakkal és kirándulásokkal foglalkozó portálok, ezért tematikus ajánlónkban most olyan oldalakat mutatunk be, ahol könnyen elérhetők digitális környezetben az utazásra affinis főbevásárló userek.

Kirandulastippek.hu

A Kirándulástippek oldal nagyon népszerű azon látogatók körében, akik akár pár napos- akár hosszabb kirándulást terveznek Magyarországi- vagy szomszédos desztinációkra. Az oldal a tavaszi- nyári- őszi hónapokban közel 150.000- 170.000 egyedi látogatót tudhat magáénak, átlagosan 600.000 oldalletöltés mellett. Az oldalon régiók szerinti elosztásban találjuk meg a beszámolókat, helyszíni leírásokat és érdekességekkel, mint a szállás vagy épp étterem javaslatok, hogy minden fontos részletét megismerhessük a felfedezni kívánt területeknek. Érdemes még most nyárra mindenképp tervezni az oldallal a nagyobb látogatottsági adatok figyelembevételével.

Programturizmus.hu

Itt minden megtalálható, ha hazai vizeken szeretnénk evezni: fesztiválok, kiállítások, koncertek, vásárok, látnivalók, gasztronómia, szállás – ráadásként közvetlen jegyvásárlási lehetőség is adott, ha valamelyik belépőhöz kötött program megtetszik a felhasználónak. Látogatóinak száma a jó idő beköszöntével indul el folyamatosan növekvő útjára, amely a nyári hónapokban tetőzik 1,69 millió UV-nál és 5,61 millió PI-nél.

Utazómajom.hu

Az utazás szerelmesei közül ki ne ismerné az utazómajmot, aki évek óta a piac leggazdaságosabb tippjeivel látja el a bátor egyéni szervezésben útnak induló „majmokat”. Tippjei között belföldi szállodák és a világ egzotikus párjátritkító szállásai is megtalálhatók, a legkedvezőbb árú repülőjegyekkel. Az utazómajom olvasói visszatérő látogatók, akik aktív közösségben egymás támogatva adnak tippeket, írnak élménybeszámolókat. A tavaszi időszak beköszöntével 2-300.000 userrel és nagyjából 1,8- 2 millió PI-vel kalkulálhatunk.

Amennyiben bemutatott oldalaink bármelyike felkeltette digitális kommunikációs céllal rendelkező olvasóink érdeklődését, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, független médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!