Nyár, jó idő, vakáció- kirándulástematikus oldalaink bemutatója

2022. június 30.

A hőmérséklet jócskán 30 fog fölé kúszott és az előrejelzésekből úgy tűnik egész nyáron élvezhetjük a jó időt. Portfóliónkon kiemelt figyelmet kapnak a belföldi utakkal és kirándulásokkal foglalkozó portálok, ezért tematikus ajánlónkban most olyan oldalakat mutatunk be, ahol könnyen el lehet érni digitális környezetben az kirándulni vágyó felhasználókat.

Kirandulastervezo.hu

Az elmúlt időszakban egyre erősödik a belföldi turizmus. Kirandulastervezo.hu oldalunk fő profiljai hazánk legszebb látnivalóinak, legkedveltebb és legizgalmasabb kirándulási célpontjainak bemutatása. A portál egy éve indult újra és szinte minden hirdetési formátum elérhető az oldalon, igazi favorit lehet akár időalapú kampánytervezéshez, akár teljesítményalapú kampányok részeként. Az oldal májusban közel 60.000 oldalletöltést ért el és majdnem 16.000 egyedi látogatót vonzott.

Kirandulastippek.hu

A Kirándulástippek oldal nagyon népszerű azon látogatók körében, akik akár pár napos- akár hosszabb kirándulást terveznek Magyarországi- vagy szomszédos desztinációkra. Az oldal a tavaszi- nyári- őszi hónapokban közel 150.000- 170.000 egyedi látogatót tudhat magáénak, átlagosan 600.000 oldalletöltés mellett. Az oldalon régiók szerinti elosztásban találjuk meg a beszámolókat, helyszíni leírásokat és érdekességekkel, mint a szállás vagy épp étterem javaslatok, hogy minden fontos részletét megismerhessük a felfedezni kívánt területeknek. Érdemes még most nyárra mindenképp tervezni az oldallal a nagyobb látogatottsági adatok figyelembevételével.

Iranymagyarorszag.hu

Az Irány Magyarország! egy olyan digitális portál, ahol a hazai nevezetéssegek, aktuális kulturális programok, konferenciahelyszínek, wellness-lehetőségek és szállások teljes tárháza található meg. A site több éve oszlpos tagja a hazai turisztikai csatornák csoportjának és május hónapban 50.000 egyedi látogatót ért el. Az oldalon speciális keresési feltételek is megtalálhatók, mint például a SZÉP- kártya elfogadóhelyek listája.

Csodahelyek.hu

Gyerekbarát kirándulás tervezéséhez elengedhetetlen átolvasni portfóliónk egyik kiemelt kirándulástematikus oldalát. Csodahelyek oldalunk valóban csodálatos helyekre kalauzolja el a látogatókat, megannyi inspirációt kínálva a tökéletes úti cél kiválasztásához, esetenként a határ túl oldaláról is. Az oldal nagy segítség abban is, ha esetleg szállások között szeretnénk válogatni, több toplista is található ebben a tematikában az írások között, amiből tájékozódhatunk.

A Csodahelyek Facebook csoportja immár több mint 574.000 főt számlál. Havonta átlagosan 100.000 egyedi látogató keresi fel az oldalt 250.000 oldalletöltést végezve. Kimagaslóan affinis a felsőfokú végzettséggel rendelkezőkre (175), a vállalkozó/vezetőkre (142) valamint az AB státuszúakra (138).

Amennyiben bemutatott oldalaink bármelyike felkeltette digitális kommunikációs céllal rendelkező olvasóink érdeklődését, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, függetelen médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!