Szezonalitás tematikák szerint – programajánlók a tavasz beköszöntével

2022. május 3.

Újabb negyedév, újabb oldalbemutató a Szezonalitás tematikák szerint blogsorozatunkban. Legutóbbi alkalommal az utazásra koncentráltunk, belföldi és külföldi városnézés, kikapcsolódás és kirándulás témában. A most aktuális írás is részben kapcsolódik ehhez, azonban a hazai lehetőségek, aktív pihenés szerelmeseit, valamint a családosok elérését célzó bemutatókkal érkeznénk: következzen hát a tavaszi programajánlónk!

Minimatine.hu

Hiánypótló gyűjtő- és ajánló oldal azok számára, akik a gyerekeknek szeretnének változatos, interaktív programokat, ahol egyébként a felnőttek sem maradnak ki a jóból. Hétvégi programösszegző és napibontó, aktuális gyerekprogramokkal kapcsolatos hírek, kirándulás, játszótér és könyvajánlók, ingyenes feltöltő események tárháza ez az oldal.

Családosok célcsoportjára az egyik leghatékonyabb weboldalunk, niche tematika miatt garantáltan releváns felhasználók elérését tudja biztosítani hirdető Ügyfeleink számára.

Megjelenési lehetőségek tekintetében teljesítmény- és időalapú kampányokkal egyaránt lehet tervezni. Fix megjelenések esetén banneres (970x250, 300x250, 300x600, 640x360 px) és PR- vagy szerkesztőségi tartalom megjelentetésére is van opció. Látogatottságát tekintve a tavaszi kinyílással együtt az oldal átlagos forgalma is megnövekszik, amely egészen a téli bezárkózásig betart: nyári hónapokban éri el a csúcsát, ilyenkor 76.000 UV és 157.000 PI forgalmat is realizálhat (Gemius Prism 2021-es adatai alapján).

 

Programturizmus.hu

A hazai kulturális programajánlók vezető weboldala. Itt minden megtalálható, ha hazai vizeken szeretnénk evezni: fesztiválok, kiállítások, koncertek, vásárok, látnivalók, gasztronómia, szállás – ráadásként közvetlen jegyvásárlási lehetőség is adott, ha valamelyik belépőhöz kötött program megtetszik a felhasználónak.

Hirdető Ügyfeleink számára a megjelenési lehetőségek inkább tartalom fókuszúak. Banneres megjelenés elérhető (300x250 px-es méretben), azonban a hangsúly a tartalmi együttműködéseken van: PR- és szerkesztőségi cikkek megjelentetése adott, illetve a site számos egyéb slider, kiemelt szponzorációs megjelenítési lehetőséggel rendelkezik, mely többféle egyedi csomagban is rendelhető. Ennek részleteiről kérjük, érdeklődjön a sales@infinety.hu címen.

A weboldal látogatottságát tekintve a Minimatine.hu-hoz hasonlóan a jó idő beköszöntével indul el folyamatosan növekvő útjára, amely a nyári hónapokban tetőzik 1,69 millió UV-nál és 5,61 millió PI-nél.

Amennyiben bemutatott oldalaink bármelyike felkeltette digitális kommunikációs céllal rendelkező olvasóink érdeklődését, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, függetelen médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!