Új weboldalak portfóliónkban!

2021. március 16.

Az év elején újabb oldalakkal bővült prémium long-tail portóliónk, melyhez a sikeres tárgyalások eredményeként az Epiteszforum.hu, a Balkonada.hu és a Madridom.hu is csatlakozott, ezzel szélesítve tovább kínálatunkat Hirdetőink számára. Jelen blogbejegyzésünkben be is mutatjuk újdonsült Médiapartnereinket. 

Epiteszforum.hu

A 2000-ben alapított Epiteszforum.hu naponta új, értékes szakmai hírekkel jelentkező online építészeti napilap, amely épületek és tervek bemutatása mellett beszámol a legfontosabb közéleti hírekről, pályázatokról, díjakról és bemutatja az építészet meghatározó szereplőit. Az oldal a magyar közélet számára is megbízható, releváns szakmai háttérként, hivatkozási alapként működik.
A havi szinten csaknem 100.000 egyedi látogató 350.000 oldalletöltést végez a website-on.* Az Epiteszforum.hu-hoz köthető Magyarország egyik legnagyobb és legfontosabb építészeti eseménye, a Média Építészeti Díja, mely jelentős visszhangot generál a vezető médiumok körében.

Balkonada.hu

A Balkonada.hu egy balkon, kert és konyha magazin együttese növénygondozási tanácsokkal, inspirációkkal és receptekkel. Az oldal a növények fontosságára hívja fel a figyelmet. Életterünket szabadon, praktikusan berendezhetjük a hely adottságaitól függetlenül, legyen az terasz vagy franciaerkély, a Balkonáda útmutatást kínál a megvalósításhoz.
Online olvasóinak száma havonta meghaladja a 118 ezret, az oldalletöltések száma 218.000.* A magazin tartalmai megtalálhatóak széles körben a közösségi oldalakon, a Facebookon, a Twitteren, az Instagramon, a Pinteresten és a Youtube-on.

Madridom.hu

A Madridom.hu kiemelten foglalkozik a Real Madrid labdarúgó- és kosárlabda csapatával, valamint utánpótlás osztályával, de egyéb, spanyol labdarúgással és Real Madriddal kapcsolatos hírek, információk, interjúk, érdekességek is helyet kapnak az oldalon. A szerkesztőség célja egy olyan közösség kialakítása, ahol a tagok szabadon megvitathatják a szeretett csapatuk körüli eseményeket, valamint egy olyan oldal létrehozása, ahol a látogatók első kézből és széles spektrumban informálódhatnak mindenről, ami Real Madrid.
Látogatótáborukra igen magas aktivitás jellemző, egy egyedi látogató közel 18 oldalletöltést végez a portálon havonta, ami a legutóbbi időszakban havi 637.000 oldalletöltést jelentett.*

Az oldalakon AV, UV, VI és FIX alapon elérhető IAB standard desktop és mobil banneres megjelenéseken kívül tartalmi együttműködések is megvalósíthatóak.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kollégáinkat a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig digitális médiafelületeit szeretné csatlakoztatni az Infinety független értékesítési portfóliójába, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!

*Forrás: Gemius - DKT 2021 havi adatok