Content Microsite bemutató

2018. július 27.

Ebben a rövid blogbejegyzésben szeretnénk Partnereinket megismertetni legújabb Microsite alapú fejlesztésünkkel, amely Content Microsite névre hallgat. A leírásból ki fog derülni, hogy ezúttal nem egy sztenderd formátumról van szó, de szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezen feljesztésünket is az egyszerűség, valamint az az igény jellemzni, hogy általa könnyebbé és hatékonyabbá tegyük Ügyfeleink munkáját.

A megjelenés alapja: Olümposz Microsite

Korábbról már ismerős lehetett, hogy közvetett módon foglalkozunk ezen megoldásainkkal, méghozzá az Olümposz Microsite nevű formátumunkban, amely igazából egy alműfaja az in-banner videós megjelenésünknek, a Video Olümposznak. A banner első fázisa egy videós banner, amelyben 10 mp-ig loopolva fut egy videó; kattintásra, vagy 3 mp-es mouse overre pedig teljes oldalas megjelenésként „rányílik” ugyanabban az ablakban egy adott microsite az oldalra, melyet az aktív képernyő jobb felső sarkában lehet bezárni. Ennél a formátumnál a microsite-ot Ügyfeleinknek kellett szolgáltatnia, vagyis a hirdető landing oldalának kialakításától függött a végleges megjelenés.

Miben más a Content Microsite?

A jelenlegi Content Microsite egy a fentiektől teljesen különálló entitás. Ahogy más rich media megjelenésünknél, úgy itt is arra törekedtünk, hogy egy olyan sablont hozzunk létre, amelyhez Ügyfeleinknek csak a képes és szöveges tartalmat kelljen adni, a működést már mi garantáljuk.

Jelen esetben ez azt jelenti, hogy van egy adott, előre leprogramozott microsite sablonunk, amelybe a kért tartalmakat mi illesztjük bele. Ezzel egy komplett weboldal gyártási költségétől kíméljük meg Hirdetőinket, mindemellett nem kell újabb Partnereket, vagy alvállalkozókat bevonni egy ilyen kampány megvalósításához, amely csökkenti az adminisztratív terheket.

A felépítés adott, azonban minden szín, betűtípus, kép, link, szöveges tartalom, hírlevél üzemeltetési lehetőség, szavazás, rss feed, rovat, cikk, logo, banner Ügyfelünk igényei szerint alakítható és tölthető fel a végleges verzióba.

A leadási paramétereket tartalmazó technikai specifikáció saleses és kampánymenedzser kollégáink elérhetőségén bármikor bekérhető.

Content Microsite-ra fel!