Bemutatjuk új médiapartnerünket: Haldorado.hu

2021. május 7.

Februárban új tematikus weboldal csatlakozott az Infinety prémium long-tail portfóliójához, ugyanis médiapartnereink között üdvözölhetjük a Haldorado.hu oldalt, a „horgászok birodalmát”. A portál a maga tematikájában megkerülhetetlen és az egyik legismertebb szereplője a hazai- és nemzetközi horgászvilágnak. Nemcsak kiváló írások, tesztek, videók, hasznos információk találhatók az oldalon, de saját termékeivel a Haldoradó márka webshopjaként is üzemel az oldal.

A számok tükrében

A legfrissebb Gemius Audience hivatalos közönségmérési adatok alapján a Haldorado.hu oldal áprilisban 155 244 egyedi látogatót ért el, 1.700.000 oldalletöltés mellett. Az oldal látogatótáborában felülreprezentáltak a 30-60 év közötti férfiak (86,67%). A vállalkozók-vezetők (affinitás 139) célcsoport mellett a fiatalokat (18-29 affinitás 162) is hatékonyan szólítja meg.

Megjelenési lehetőségek

Az oldalon AV, UV, VI és FIX alapon elérhető IAB standard desktop és mobil banneres megjelenéseken kívül tartalmi együttműködések is megvalósíthatóak.
Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kollégáinkat a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig digitális médiafelületeit szeretné csatlakoztatni az Infinety független értékesítési portfóliójába, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!