Youtube & Facebook videók az Infinety prémium long-tail portfólióján

2019. október 24.

A piacon egyedülálló rich media kínálatunk legkedveltebb, és legtöbbször használt videós formátuma egyértelműen a Video Olümposz, in-banner videós megjelenés. Kevesen tudják azonban, hogy ennek a népszerű megjelenésnek van egy Facebook és Youtube beágyazással működő változata is! Utóbbi megoldásokról részletesen néhány sorral lejjebb, először nézzük azt meg gyorsan, hogy az „alap” Video Olümposz változat, miért is ennyire közkedvelt.

Video Olümposz Youtube

 

 

Video Olümposz alaptulajdonságok:

Áttetsző képi elemmel teljesen testreszabható első fázis (png formátum).

Interakcióra kinyíló, a tartalomfogyasztást nem zavaró második fázis.

Háttérképpel teljesen testreszabható második fázis (jpg formátum).

Háttérkép helyett 728x90-es képet is lehet használni a második fázis esetén (ha esetleg már rendelkezésre áll 728x90-es banner, akkor nem szükséges háttérképet gyártani, ugyanakkor a jobb teljesítmény érdekében ez ajánlott).

Multiplatform, minden eszközön használható videó megjelenítés.

A video hostolásának nincsen felára.

Video Olümposz Facebook és Video Olümposz Youtube természetesen rendelkezik az eredeti verzió fentebb felsorolt minden előnyével, mindössze abban különbözik attól, hogy a második fázisnál a videó megjelenítése történhet Facebook és Youtube beágyazással is. Ezzel a plusz szolgáltatással a formátumunk kiváló kiegészítője lehet olyan digitális kommunikációknak is, amelyek rendelkeznek pl. social lábbal, hiszen Video Olümposz megoldásunk a konkrét forrásoldalon (Youtube, Facebook) is generál nézettséget. További előnyként meg kell említenünk, hogy más platformokkal szemben így a hosszabb videók hostolása sem probléma, hiszen a megjelenés azokat a választott platformok alapján hivatkozza be.

Video Olümposz Facebook

 

 

Amennyiben  bemutatott megoldásaink bármelyike felkeltette digitális kommunikációs céllal rendelkező olvasóink érdeklődését, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, független médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!