Open Olümposz – a videó megnyitás alapú médiavásárlás

2020. április 22.

Video Network divíziónkat a mozgóképes hirdetési lehetőségek iránti egyre növekvő igény hívta életre. Ezen formátumok látványos és szórakoztató, aktivitásra sarkalló természetükből adódóan jóval túlmutatnak a klasszikus display megjelenéseken. A mozgóképes üzenetek jobban felkeltik a felhasználók figyelmét, stortytelling eszközként hatékonyabban funkcionálnak a klasszikus banneres hirdetésekkel szemben és ebből következően a márkavisszaidézés aránya is lényegesen magasabb.

Ahogyan korábban már szót ejtettünk a video networkünk prémium videós megoldásairól, úgy ezúttal kiemelnénk az egyik, töretlen népszerűségnek örvendő videós vásárlási metódusunkat, amellyel költséghatékony megoldást biztosíthatunk azon Ügyfeleinknek, akik a videóvásárlás során performance célokat is el szeretnének érni.

Piaci viszonylatban prémium videós formátumkészlettel rendelkezünk, Showroomunkban 15 féle mobil és desktop videós megjelenés érhető el, melyek közül a 2015-ben debütált, első saját fejlesztésű Rich Media formátumunkkal, a Video Olümposszal videó megnyitás alapú médiavásárlásra is lehetőség nyílik. 

Míg a hagyományos videó AV csomag esetében az elszámolás alapját a megrendelt AV mennyiség képezi, addig a videó megnyitás alapú vásárlási metódus során csak és kizárólag az aktív felhasználók után keletkezik költsége az Ügyfélnek, és a már említett Video Olümposz megjelenésünk pontosan ezt a célt hivatott támogatni. Portfóliónkon havi viszonylatban 4,7 millió egyedi látogatót érünk el, így ezen időszak alatt akár százezres nagyságrendű megnyitást tudunk garantálni.

Méltán népszerű kétfázisú videós formátumunk image és performance kampányok során is előnyös és hatékony megjelenés lehet, kifejezettem ajánljuk, amennyiben a kattintáson kívül szempont a user oldali aktivitás, illetve a látványos hirdetési megoldás. A megjelenés első és második fázisa is testreszabható, skinezhető, ezért tökéletesen alkalmas a márkázásra, így videó megnyitás alapú vásárlás esetén azon AV-k is hasznosak image célokra, amelyek nem jártak felhasználói megnyitással. A formátum második fázisa desktopon a kreatívra vitt kurzorral teljes képernyős layerként jelenik meg, míg mobil eszközön a bannerre való kattintást követően teljesen kitölti a kijelzőt. 

A kéretlen videós hirdetési tartalom sokak számára zavaró lehet, ezért is előnyös, hogy a full page videóablak kizárólag Ügyfélaktivitásra indul el, amely nagy mértékben hozzájárul a pozitív márkaasszociációhoz, hiszen a felhasználó vélhetően azért kattint, mert érdeklődik a mozgóképes üzenet iránt.

Video Olümposz formátumunkkal Partnereink multiplatform tervezhetnek, tehát elérhető mind a desktop – 970x250, 728x90, 640x360, 300x600, 300x250, 468x120, 160x600 méretekben –, mind pedig a mobil készülékre optimalizált verziója 480x120 pixel méretben, így biztosítva a szélesebb körű lefedettséget már a digitális kampány tervezése során. 

Amennyiben a videó megnyitás alapú vásárlási metódus felkeltette érdeklődését vagy úgy gondolja, hogy online kommunikációs célját ezen konstrukció támogatná leginkább, úgy ügyfélkapcsolati munkatársaink várják szíves megkeresését a sales@infinety.hu email címen!