Formátumfejlesztések 2024 első félévére 1. rész

2024. február 1.

Új év, új formátumok az Infinety-nél! Szokásunkhoz híven ismét friss fejlesztéseket hoztunk Nektek az év elejére. Az újdonságok között lesznek már ismerős megoldások is, viszont új funkcionalitással a szélesebb használhatóság érdekében. De nézzük is kicsit részletesebben az újdonságokat!

Spotlight Mobile:

Az eredeti Spotlight formátumunk a mai napig nagyon népszerű, csak egyetlen probléma volt vele eddig, hogy mobilon nem volt elérhető. Most azonban megérkezett a Spotlight Mobile! Mivel mobilon nincs kurzor, ezért itt a háttér elsötétedése automatikusan aktiválódik amikor a banner görgetésnél a képernyőre kerül, majd 1 másodperc után visszaáll az eredeti háttérre. Ezzel az animációval nagyban nő a bannerek láthatósága.

 

Inspiration Plus:

Az Inspiration Plus egy olyan Inspiration 3D variáns ami az eredeti, forgó 3D animáció mellett egy plusz hátteret is ad a fázisoknak. Ahogy forog a belső kocka, úgy minden oldalra külön hátteret kap a megjelenés. Mivel több oldalú megjelenésről van szó, ezért kiválóan alkalmas több termék bemutatására, vagy akár történetmesélésre is.

 

Venetian:

A Venetian az Inspiration 3D-hez nagyon hasonló formátum, viszont egy teljesen új, redőnyszerű átforgási animációval teljesen frissen hat. Az animáció a képek váltására automatikusan is elindul, de kézzel is lapozható mindkét irányba. A Venetian megjelenés desktopon és mobilon is elérhető.

 

Formátumainkat minden kampánytípus esetén teljesen felármentesen biztosítjuk partnereink számára, melyeket működés közben a Showroom-unkban lehet megtekinteni. Bármilyen felmerülő kérdés kapcsán pedig örömmel várjuk a megkereséseket a sales@infinety.hu email címre!