Formátumfejlesztések 2023 H1-re – III. rész

2023. május 15.

Hajózunk tovább az új rich media megjelenések tengerén, picit visszakanyarodva még az első bejegyzésünkben bemutatott Filter formátumcsalád friss megoldásai mellé: ezúttal a szezonális darabokra koncentrálva. Emellett pedig az előző bejegyzésben szereplő régi-új bannereinkhez kapcsolódóan két fúziós Prospect megjelenést is szeretnénk a bemutatni a Kedves Olvasóknak.

Filter Easter

Húsvéti tematikához készült Filter megjelenés, amelyen lefelé görgetés hatására festett tojások mögül elbukkan a hirdető kreatívja, felfelé görgetésre. Mint minden Filter formátum, ez is bármilyen standard méretben elérhető, képanyag leadásával.

 

Filter Garden

Örökzöld státuszba lépő formátumtípusunk zöldleveles animációt is kapott! Természetközeli, nyári, tengerparti, kerti hirdetési tematikához tökéletesen passzoló, görgetésre változó leveles mintát hoz a Filter Garden.

 

Magazine Prospect

A Magazine formátumunk sokáig csak két méretben volt elérhető, azonban a növekvő népszerűségének kiszolgálásához új méretváltozatokat hívott életre. Mobil verzióban is elérhető már, desktopon pedig a teljesítményalapú megjelenésekhez a 640x360 px mellett most már a Prospect-nek hála 300x600 px-es beágyazott méretben is elérhető, amely kattintásra 900x600 px-es méretben mutatja meg a Magazine lapozható felületét.

 

Prospect Scratch

Multifunkciós bannereink másik bemutatásra kerülő verziója a Prospect Scratch, amely 300x600 px-es alapméretből kiindulva kattintás után kinyílik 900x600 px-re, ez a nagy felület pedig aztán a Scratch formátum interakciós lehetőségeit hozzá el a felhasználók számára, az eredetileg elérhető bannerméreteknél még nagyobb felületen!

 

Formátumainkat minden kampánytípus esetén teljesen felármentesen biztosítjuk partnereink számára, melyeket működés közben a Showroom-unkban lehet megtekinteni. Bármilyen felmerülő kérdés kapcsán pedig örömmel várjuk a megkereséseket a sales@infinety.hu email címre