Formátumfejlesztések 2023 H1-re - I. rész

2023. március 7.

Visszatérő, ám egyben örömteli bejegyzések ezek, mely szerint új formátumok kerültek lefejlesztésre az Infinety portfólióra. Az idei évre a fókusz meglévő fejlesztések bővítésén volt, figyelembe véve a téli időjárást is :) A következőkben tekintsük meg, hogy mely „ismerős” rich media bannerekkel tervezhetünk még többet!

Filter Frozen

A Filter termékcsalád bevezetése óta töretlen népszerűségnek örvend. Egyszerű anyagleadás, még egyszerűbb, de annál látványosabb megjelenést kínál Ügyfeleink számára. Téli változatból két formátum is készült, mindkettő multiscreen megjelenés: a Filter Frozen egy jeges animációval ellátott rich media megjelenés, amely görgetés hatására „olvad ki” és mutatja meg a kreatívot.

 

A másik Filter megoldásunk havas napokra pedig a…

Filter Winter

A Filter Winter formátum hóesés effekttel látja el a hozzá feltöltött képkreatívot. Ezen az animáció folyamatos, nincs görgetéshez, vagy egyéb interakcióhoz kötve annak működése.

 

Formátumainkat minden kampánytípus esetén teljesen felármentesen biztosítjuk partnereink számára, melyeket működés közben a Showroom-unkban lehet megtekinteni. Bármilyen felmerülő kérdés kapcsán pedig örömmel várjuk a megkereséseket a sales@infinety.hu email címre!