Továbbra is az élmezőnyben szerepel az Infinety prémium long-tail portfóliója

2021. augusztus 27.

Az online médiapiacon is folyamatos, kiélezett verseny zajlik a különböző szereplők között abban, hogy ki tud nagyobb elérési számokat produkálni. Nálunk, az Infinety-nél kiemelt cél, hogy az eddigi évek munkájával kivívott élmezőnybeli pozíciónkat megőrizzük és az adódó lehetőségeket kihasználva még magasabbra törjünk. Ennek szellemében fejlesztjük folyamatosan prémium long-tail portfóliónkat, melyet most néhány fontos közönségmérési mutató mentén mutatunk be.

Elérésünk bemutatásán túl meglévő és leendő hirdető Partnereink figyelmébe ajánljuk tematikus csomagjainkat, amelyek előre válogatottan, a piacilag leggyakrabban megszólítani kívánt célcsoportok számára tartalmazzák long-tail portfóliónk releváns tartalmait. Használatukkal a médiatervezésre fordítandó idő lerövidül, miközben az általuk szállított teljesítménymutatókra továbbra is garanciákat adunk, így biztosítva Ügyfeleink digitális kommunikációjának sikerességét. Az Infinety által kínált egyedi, kreatív megjelenési lehetőségek pedig továbbra is interaktívan megtekinthetőek az Infinety Showroom felületén! 

Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kolléginkat a sales@infinety.hu címen!
Amennyiben pedig digitális médiafelületeit szeretné csatlakoztatni az Infinety vezető elérésű független értékesítési portfóliójába, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!