Két új oldallal bővült Hírek, Információk csomagunk

2018. február 12.

Tovább szélesítjük egyik legnagyobb elérésű, Hírek, Információk tematikus csomagunkat. Ezúttal a Ceginfo.hu és Eumet.hu weboldalak csatlakoztak az Infinety digitális hálózatához és tiszteltek meg bennünket azzal, hogy online hirdetési felületeik értékesítésében partnerek lehetünk 2018-tól.

Portfóliónk 8 tematikus csomagja közül az egyik legnagyobb userelérést biztosítja a Hírek, Információk weboldal-csomag, mely digitális tartalmait havonta több mint 2,5 millió egyedi felhasználó fogyasztja. A Gemius-DKT közönségmérése szerint csomagunk 110+ affinitási mutatóval rendelkezik a felsőfokú végzettséggel rendelkezők és az Esomar A státuszúak célcsoportjára. A csomagban az információgyűjtő site-ok mellett helyet kaptak hírportálok és magazinoldalak is.

Két új médiapartnerünk tökéletesen képviseli csomagunk filozófiáját, azaz folyamatosan frissülő és hasznos információval látják el a usereket.

A Ceginfo.hu a Magyarországon bejegyzett cégek, egyéni vállalkozók, költségvetési intézmények és nonprofit szervezetek adatbázisa. A site tematikájában az egyik legnagyobb eléréssel rendelkezik a piacon, havonta több mint félmillió látogatást és több mint 1 millió oldalletöltést generálva. (Forrás Gemius Prism)

A site kimondottan jól targetál vállalkozások vezetőire, céges döntéshozókra és –előkészítőkre, mivel kiterjedt adatbázisa mellett lehetőséget biztosít elemzések, mint például export információk, alkalmazotti létszám adatok és egyéb összetett pénzügyi mutatók lekérésére, valamint cégadat változások e-mail-es értesítésére.

Az Eumet.hu Pártai Lucia és Aigner Éva meteorológusok nevével fémjelzett időjárás-előrejelző portál. Az oldalon naprakész rövid- és középtávú időjárási adatokat olvashatunk, különös tekintettel az élet- és vagyonbiztonságra.

Folyamatosan frissülnek az agrometeorológiai információk, illetve nem csupán a hazai, hanem európai időjárási adatok feldolgozása is megtörténik, ezért a mezőgazdaságban dolgozókat és az utazást tervezőket egyaránt lehet célozni a weboldalon keresztül. Havonta több mint 300 ezer látogatás és 600 oldalletöltés történik az oldalon. (Forrás: Gemius Prism)