Továbbra is az élmezőnyban az Infinety prémium long-tail portfóliója

2022. július 12.

Nagyon szoros a mezőny az online médiapiac hazai rangsorát tekintve, a top szereplők között minimális különbség van csak és hatalmas verseny zajlik a lehető legjobb elérési adatok és a jobb pozíciók megszerzéséért. Több mint tíz éves munkánk eredményeként elért domináns helyezésünket kívánjuk maximalista szemlélettel még magasabbra emelni. Célunk eléréséhez különös odafigyeléssel foglalkozunk prémium long-tail portfóliónk folyamatos fejlesztésével, melyről szeretnénk bemutatni a legfrissebb közönségmérési adatokat szemléltetésként.

Portfóliónk teljesítményének bemutatását követően ajánljuk a már meglévő és leendő hirdető Partnereink számára tematikus csomagválogatásainkat. A piac adekvát célcsoportjai mentén kategóriákba gyűjtöttük össze releváns oldalainkat, elősegítve és megkönnyítve a gyors médiatervezés folyamatát. Továbbra is garanciát biztosítunk az általunk szállított teljesítménymutatókra, hogy Ügyfeleink elégedettek, digitális kommunikációjuk pedig sikeres legyen. A kreatív megjelenés érdekében rendelkezésre áll egyedi fejlesztésű formátumkészletünk, az Infinety Showroom platformján megtekinthető interaktív formában!

Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kollégáinkat a sales@infinety.hu címen!

Amennyiben digitális médiafelületeivel szeretne csatlakozni az Infinety vezető elérésű független értékesítési portfóliójához, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!