Szeptemberben kimagasló növekedéssel indította szezonját a sielok.hu

2022. október 7.

A téli sportokat kedvelő internetezők körében méltán népszerű a több mint 20 éves sielok.hu, amelynek elérése a szezon közeledtével folyamatosan növekszik.

2022. szeptemberében a Gemius adatok 64.000 egyedi látogatót számláltak, ezzel 2022. augusztusához képest 59%-kal nőtt az oldalra látogató visitorok száma. Az elmúlt évek statisztikái alapján a nyári időszakhoz képest idén télen 800%-os RU növekedésre számítunk.

A sielok.hu nem csak a minőségi informatív tartalmai miatt párját ritkító a piacon. Olvasói kiemelt AB státuszú látogatók, 25-50 év közöttiek, 50-50%-ban nők és férfiak. Fizetőkészek, megtakarításokkal rendelkeznek, érdeklődnek a prémium termékek és persze az utazás iránt. Az oldal részletesen bemutatja a világ síterepeit, majd miután kiválasztottuk az idei úticélunkat, könnyen foglalhatunk szállást, vagy vásárolhatunk felszerelést a sielok.hu ajánlásával. Facebook oldaluk immár 73.000 tagot számlál, az itt meghirdetett sí és snowboard tanfolyamaik pedig egyre több sport és utazásra affinis látogatót terel a weboldalra.

Érdemes még most ősszel-télen tervezni az oldallal a magas elérések és a prémium látogatók figyelembevételével.

Amennyiben felkeltettük kommunikációs céllal rendelkező olvasóink figyelmét, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen. Ha pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, független médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!