Nincs megállás, tovább bővítjük portfóliónkat!

2021. szeptember 24.

Örömmel mutatjuk be négy új oldalunkat, akik az elmúlt időszakban csatlakoztak hozzánk. A drivemebaby.hu, metkep.hu, filmsor.hu és csajokamotoron.hu oldalak igényes tartalommal színesítik portfóliónkat. Az alábbi blogbejegyzésünkben részletesen is bemutatjuk őket.

Drivemebaby.hu

A Drivemebaby.hu női autós és trend magazin, arra hivatott, hogy elkalauzolja olvasóit az autózás és a vezetés világába, mindezt közérthető és izgalmas módon teszik. A tartalmak között helyet kapnak utazásról, programokról, életmódtippekről szóló cikkek is. Színes, laza stílusú, elsősorban saját élményeken alapuló anyagaik azt bizonyítják, hogy lehet az autókról másképp is beszélni. Az oldal átlagosan havonta 100.000 egyedi látogatót vonz 250.000 oldalletöltés mellett. 

Csajokamotoron.hu

Magyarország első motoros-nőknek szóló internetes portálja 2006-óta szolgálja az olvasókat. A cél, hogy segítse és minél átfogóbban tájékoztassa a motorozni vágyó lányokat és hölgyeket  már a kezdetektől és hírekkel szolgáljon a motoros szektor főleg őket érintő újdonságaival kapcsolatban. A magazin témái között motoros rendezvények beszámolói, motor- és felszerelés tesztek, motoros nők bemutatkozásai és egyéb motoros hírek a hangsúlyosak, emellett a Magyarországon motorozó lányoknak találkozási, ismerkedési platformot biztosít. Az alapító Wéber Anikó (NaNa), szakújságíróként 12 évet töltött el egy motoros magazinnál és a Totalbike születésénél is jelen volt. Az oldal jelenleg havonta 30.000 egyedi látogatót ér el 100.000 oldalletöltés mellett, a Facebookon több mint 14.000 követővel rendelkezik.

Filmsor.hu

A Filmsor.hu célja a filmekkel és sorozatokkal, streaming-szolgáltatásokkal és a hozzájuk szorosan kapcsolódó popkulturális jelenségekkel összefüggő tájékoztatás, a tartalomfogyasztással kapcsolatos edukáció és végül, de nem utolsósorban a szórakoztatás. Mozifilmes és tévésorozatos hírekkel, a legújabb előzetesekkel, kritikákkal segít eligazodni a filmek és sorozatok világában, valamint a Filmsor az elsők közt kezdett el foglalkozni a streaming-platformokon található tartalmakkal és magukkal a streaming-szolgáltatásokkal is. A 2010-ben indult oldalon az átlagosan 160 ezres látogatótábor 225.000 oldalletöltést végez el havonta.

Metkep.hu

Nagy örömünkre szolgál, hogy a portál teljes arculati megújulása az együttműködésünk kezdetén valósult meg, így hirdetőink egy szép kialakítású és igényes tartalommal rendelkező oldalon jelenhetnek meg. Érdemes az időjárási híreken túl a hazai-és nagyvilági érdekességeket is olvasgatni a portálon. Az oldal tartalmai megtalálhatóak a több mint 140.000 követővel rendelkező facebook oldalukon is. Online olvasóinak száma havonta meghaladja a 430 ezret, emellett az 1,1 milliós oldalletöltésszám is kiemelkedőnek számít.

Az oldalakon AV, UV, VI és FIX alapon elérhető IAB standard desktop és mobil banneres megjelenéseken kívül tartalmi együttműködések is megvalósíthatók.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kollégáinkat a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig digitális médiafelületeit szeretné csatlakoztatni az Infinety független értékesítési portfóliójába, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!