Kiemelt célcsoporthoz kiemelkedő elérés!

2022. július 19.

A magyar hirdetőpiac számára érdekes és releváns célcsoportok eléréséhez ideális lehetőséget nyújt prémium long-tail portfóliónk, melynek látogatói 70% feletti reach-t értek el a második negyedév átlagai alapján. Az Infinety Group magas színvonalú teljesítménye tetten érhető a Gemius-DKT aktuális adatain keresztül mind a nők, a férfiak, a fiatalok és a magas státuszúak szegmenseinél.

2022. júniusi közönségmérési adatok szerint 4,7 millió egyedi látogatót ért el prémium portfóliónk a 15 év feletti internetezők között. A közel 73%-os eléréssel ismét a hazai top5 Sales House között tudhatjuk magunkat. Több mint 180 tematikus weboldallal tudunk garantálni ideális hirdetési környezetet minden típusú kampányhoz, evidenciában tartva a Partnerek igényeit és a piac elvárásait.

Amennyiben felkeltettük kommunikációs céllal rendelkező olvasóink figyelmét, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen. Ha pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, független médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!